Bildeoppheng systemer

Heng opp og flytt rammer og kunst på en enkel måte

Bildeoppheng systemer Opphengssystemer for malerier Maleriskinner Bildeoppheng systemer Bildeoppheng systemer

Opphengssystemer for malerier - Maleriskinner

Veggdekorasjoner skiftes med jevne mellomrom i helsesektoren og i bedriftslivet, men dette blir også stadig vanligere hjemme. Vanligvis gir dette skader på veggen. Med maleriskinnesystemene fra STAS er utskifting av et bilde nå så enkelt som bare det. Og veggene dine får ingen skader. Og det tjener du på!

Mer produktinformasjon / salgssteder: www.stasgroup.com/no/
Nettbutikk: www.bildeoppheng.no

Maleriopphengssystemet fra STAS kan deles inn i to kategorier:
• Opphengssystemer for veggmontering
• Opphengssystemer for takmontering

schilderij ophangsysteem

Etter monteringen av maleriskinnene kan perlonsnoren eller stålkabelen festes på hvilket som helst ønsket punkt på skinnen. Slik kan du fleksibelt flytte bildene og veggdekorasjonene dine til høyre eller venstre. På perlonsnoren eller stålkabelen fester du en krok, som en zipper eller smartspring, hvoretter du enkelt kan plassere kroken i riktig høyde ved å skyve den over snoren.


STAS minirail Hvis du ønsker deg en elegant og diskret maleriskinne, velger du STAS minirailsystem.
STAS cliprail Hvis du leter etter et solid, no-nonsense opphengssystem, kan du velge STAS cliprailsystemet.
STAS cliprail max STAS cliprail max har en ekstra flens som sørger for maksimalt stram utførelse mot taket. Takk, vegg og opphengssystem blir ett.
STAS u-rail er spesialutviklet for å lage et fleksibelt opphengssystem av systemtaket i en håndvending. Skinnen monteres nesten usynlig på takets kantliste av tre.

Perlonsnoren er nesten usynlig, og i kombinasjon med en smartspring kan den belastes med opptil 4 kg, og med en zipper opptil 15 kg per snor. Stålkabelen passer til å henge opp tyngre veggdekorasjoner med en vekt på opptil 20 kg per kabel med en zipper.

ophanghaken

For mer informasjon og tilbehør: www.bildeoppheng.no