kontor

Skinnesystemer for styrerom og kontorer

Rådhuset, Veghel OVG utviklere OVG utviklere SNS bank Trondheim, Norge

Mangfoldige gardinskinner for profesjonell bruk!

Panelgardiner, foldegardiner eller skylightsystemer – Goelst har passende systemer av høy kvalitet. Både snor- og håndbetjening samt elektrisk betjening av gardinene er mulig.

For styrerom er det meget praktisk å benytte de elektriske gardinskinnene. Ved presentasjoner med videokanon lukkes solskjermingen og gardinene automatisk for å gjøre rommet mørkt. Ønsker du å henge opp og flytte om på dine malerier, fotografier og annen kunst på en fleksibel, rask og enkel måte? Goelst har et bredt utvalg av opphengssystemer for malerier. Reparasjon av vegger hører fortiden til, noe som bidrar til bærekraftig forvaltning av bygningsmasse og kostnadsbesparelser.

Komplett prosjektveiledning

Du er garantert en komplett prosjektveiledning. Goelst tar over alle dine bekymringer som har med skinner å gjøre, eventuelt også inkludert gardiner...
1. Råd
2. Måltaking
3. Produksjon
4. Tilpasning
5. Montering
6. Service og hjelp etter levering

Våre G-Rail-rådgivere kommer på besøk og gir deg råd på stedet om hvilke skinnetyper og produkter som passer din situasjon best. De erfarne prosjektlederne fra Goelsts prosjektavdeling sørger for tydelig kommunikasjon før, under og etter prosjektet. Goelst hjelper deg også med alle dine ønsker om spesialtilpasninger (bøying av skinner, montering etc.). På bakgrunn av dine tegninger og spesifikasjoner mottar du et gratis tilbud. Oppmåling skjer digitalt med laser, og måleresultatene sendes direkte via bluetooth til Excel der de bearbeides. Deretter blir alle opplysninger gjennomarbeidet videre. Listene med mål legges inn i et system, og merkes per rom/posisjon.

Tilpasning

I tillegg til standardproduktene i vårt assortiment skiller Goelst seg ut når det gjelder tilpassede og spesielle løsninger.

  • Monterte skinner med tilbehør, glidere, endestykker og stopp. Merket med klistremerker per rom/område med tilhørende støtter, og enkle å montere.
  • Bøying av gardinskinner etter alle slags ønskede mål/radiuser.
  • Levering av gardinskinner uten skjøter.
  • Spesialløsninger: vi kan utvikle alt du måtte ønske på gardinskinneområdet etter forespørsel. For spesielle og uvanlige situasjoner kommer vi med en passende løsning. Om det nå dreier seg om gardinkroker i uvanlige lengder, spesielle støtter / opphenging av skinnen, separasjonsskinner som kan foldes vekk, bruk av motorer til elektriske gardinskinner eller uvanlige skinneprofiler, Goelst utvikler gjerne det perfekte gardinskinnesystemet for deg!

Kvalitet, service og garanti

  • Du kan tegne en servicekontrakt for flere år. På denne måten er du garantert årlig kontroll og vedlikehold. Gardinskinnen vil fortsette med å åpne og lukke seg lydløst og smidig.
  • Fullstendig (100 %) garanti i 5 år på alle Goelst-produkter.
  • I tillegg til gardinskinner kan du også henvende deg til oss om gardinstoff.
  • Kvalitetsprodukt i markedet når det gjelder utstråling og utseende.
  • Uslitelig, meget lang levetid, minimalt vedlikehold.
  • Alltid utskiftbare deler.