hospitality

Luksuriøs og elegant utstråling

Hilton, Dresden Ritz Carlton, Berlin The Dolder Grand, Zurich The Dolder Grand, Zurich Arena hotel, Stockholm

En luksuriøs utstråling for gjestene dine

Ønsker du å gi gjestene dine en perfekt og luksuriøs utstråling? Goelst hjelper deg med dette!
Panelgardiner, lukkegardiner, foldegardiner eller vinterhage – Goelst tilbyr et passende system av høy kvalitet: både snor- og håndbetjening samt elektrisk betjening av gardinene er mulig.
Med en gang de kommer inn på rommet får gjestene dine oppleve den luksusen automatiske gardinskinner gir. Kortholderen til hotellrommet aktiverer den elektriske gardinskinnen, men man kan også bruke en bevegelsesdetektor til å aktivere gardinene når gjestene kommer inn på rommet. Fordelen med dette er at dine gjester også umiddelbart ser at gardinene betjenes automatisk.
Også flersporprofilene våre er særdeles praktiske: du trenger bare bruke én skinneprofil for både overgardiner og glassgardiner med perfekt overlapping.

Komplett prosjektveiledning – glem bekymringene

Du er garantert en komplett prosjektveiledning. Goelst tar over alle dine bekymringer som har med skinner å gjøre, eventuelt også inkludert gardiner...
1. Råd
2. Måltaking
3. Produksjon
4. Tilpasning
5. Montering
6. Service og hjelp etter levering

Våre G-Rail-rådgivere kommer på besøk og gir deg råd på stedet om hvilke skinnetyper og produkter som passer din situasjon best. De erfarne prosjektlederne fra Goelsts prosjektavdeling sørger for tydelig kommunikasjon før, under og etter prosjektet. Goelst hjelper deg også med alle dine ønsker om spesialtilpasninger (bøying av skinner, montering etc.). På bakgrunn av dine tegninger og spesifikasjoner mottar du et gratis tilbud. Oppmåling skjer digitalt med laser, og måleresultatene sendes direkte via bluetooth til Excel der de bearbeides. Deretter blir alle opplysninger gjennomarbeidet videre. Listene med mål legges inn i et system, og merkes per rom/posisjon.

Tilpasning

I tillegg til standardproduktene i vårt assortiment skiller Goelst seg ut når det gjelder tilpassede og spesielle løsninger.

  • Monterte skinner med tilbehør, glidere, endestykker og stopp. Merket med klistremerker per rom/område med tilhørende støtter, og enkle å montere.
  • Bøying av gardinskinner etter alle slags ønskede mål/radiuser.
  • Levering av gardinskinner uten skjøter.
  • Spesialløsninger: vi kan utvikle alt du måtte ønske på gardinskinneområdet etter forespørsel. For spesielle og uvanlige situasjoner kommer vi med en passende løsning. Om det nå dreier seg om gardinkroker i uvanlige lengder, spesielle støtter / opphenging av skinnen, separasjonsskinner som kan foldes vekk, bruk av motorer til elektriske gardinskinner eller uvanlige skinneprofiler, Goelst utvikler gjerne det perfekte gardinskinnesystemet for deg!

Kvalitet, service og garanti

  • Du kan tegne en servicekontrakt for flere år. På denne måten er du garantert årlig kontroll og vedlikehold. Gardinskinnen vil fortsette med å åpne og lukke seg lydløst og smidig.
  • Fullstendig (100 %) garanti i 5 år på alle Goelst-produkter.
  • I tillegg til gardinskinner kan du også henvende deg til oss om gardinstoff.
  • Kvalitetsprodukt i markedet når det gjelder utstråling og utseende.
  • Uslitelig, meget lang levetid, minimalt vedlikehold.
  • Alltid utskiftbare deler.