Helsesektor

La noen andre ta ansvaret for skinnesystemene dine

Separasjonsskinner for sykehus, Martini hospital, Groningen Dusjforheng systemer, Providentia, Maastricht Elektriske gardinskinner -helsesektoren , Bosdael Gelderse Vallei sykehus Separasjonsskinner for sykehus, CWZ, Nijmegen

La noen andre ta ansvaret for skinnesystemene dine!

Vi tilbyr en totalpakke for pleieinstitusjoner. Goelst har den riktige løsningen for alle typer skinner. Vår separasjonsskinne gir pasientene det privatlivet de trenger. Rekken av rammeskinnesystemer er allsidig og lett å montere. Det patenterte Load Release-systemet er vårt svar på helsesektorens behov for å kunne koble fra separasjons- og rammeskinner ved visse anledninger.

Du kan også henvende deg til oss for dusjskinner og maleriskinner. Maleriopphengssystemene bidrar til en bærekraftig forvaltning av bygningsmassen: veggen blir aldri mer skadet når det henges opp bilder.
Spesielle produkter for helsesektoren:
- Separasjonsskinnen er et produkt der Goelst stikker seg ut, både når det gjelder produkt og montering.
- Dusjskinne
- Rammeskinne
- Bildeskinner: bærekraftig forvaltning av bygningsmassen, skad aldri mer veggen når det henges opp malerier, fotografier og lignende.

Komplett prosjektveiledning – glem bekymringene

Du er garantert en komplett prosjektveiledning. Goelst tar over alle dine bekymringer som har med skinner å gjøre, eventuelt også inkludert gardiner...
1. Råd
2. Måltaking
3. Produksjon
4. Tilpasning
5. Montering
6. Service og hjelp etter levering

Våre G-Rail-rådgivere kommer på besøk og gir deg råd på stedet om hvilke skinnetyper og produkter som passer din situasjon best. De erfarne prosjektlederne fra Goelsts prosjektavdeling sørger for tydelig kommunikasjon før, under og etter prosjektet. Goelst hjelper deg også med alle dine ønsker om spesialtilpasninger (bøying av skinner, montering etc.). På bakgrunn av dine tegninger og spesifikasjoner mottar du et gratis tilbud. Oppmåling skjer digitalt med laser, og måleresultatene sendes direkte via bluetooth til Excel der de bearbeides. Deretter blir alle opplysninger gjennomarbeidet videre. Listene med mål legges inn i et system, og merkes per rom/posisjon.

Tilpasning

I tillegg til standardproduktene i vårt assortiment skiller Goelst seg ut når det gjelder tilpassede og spesielle løsninger.

  • Monterte skinner med tilbehør, glidere, endestykker og stopp. Merket med klistremerker per rom/område med tilhørende støtter, og enkle å montere.
  • Bøying av gardinskinner etter alle slags ønskede mål/radiuser.
  • Levering av gardinskinner uten skjøter.
  • Spesialløsninger: vi kan utvikle alt du måtte ønske på gardinskinneområdet etter forespørsel. For spesielle og uvanlige situasjoner kommer vi med en passende løsning. Om det nå dreier seg om gardinkroker i uvanlige lengder, spesielle støtter / opphenging av skinnen, separasjonsskinner som kan foldes vekk, bruk av motorer til elektriske gardinskinner eller uvanlige skinneprofiler, Goelst utvikler gjerne det perfekte gardinskinnesystemet for deg!

Kvalitet, service og garanti

  • Du kan tegne en servicekontrakt for flere år. På denne måten er du garantert årlig kontroll og vedlikehold. Gardinskinnen vil fortsette med å åpne og lukke seg lydløst og smidig.
  • Fullstendig (100 %) garanti i 5 år på alle Goelst-produkter.
  • I tillegg til gardinskinner kan du også henvende deg til oss om gardinstoff.
  • Kvalitetsprodukt i markedet når det gjelder utstråling og utseende.
  • Uslitelig, meget lang levetid, minimalt vedlikehold.
  • Alltid utskiftbare deler.

Sengeseparasjonskinner

Vi leverer og monterer de sengeseparasjonskinnene du ønsker helt etter mål, inklusivt alt tilbehør. På grunn av den høye kvaliteten passer skinnen også til bruk i fuktige rom. Den er funksjonell, sterk og kan fås med støvbeskyttende dekkestrips av PVC.

4100 5100

Assortimentet som hører til denne skinnen omfatter også praktisk tilbehør som infusjonsstativ, infusjonskrok, gardinholder og lignende. Skinnen kan selvfølgelig monteres både på veggen og i taket, slik at det kan bygges opp et solid system.

Elektriske sengeseparasjonsskinner

Våre separasjonsskinner kan også fås i elektrisk versjon. Pasientene kan selv trykke på en knapp når de ønsker seg privatliv. Dette gjør ting mer behagelig for pasienten, og tidsbesparende for personalet.

LRS – Load & release – frakoblingsbare separasjonsskinner

Det patenterte Load Release-systemet er vårt svar på helsesektorens behov for å kunne koble fra separasjons- og rammeskinner ved visse anledninger. Denne unike, patenterte løsningen gjør det mulig å la skinnen løsne fra sine festepunkter ved kortvarige belastninger på ca. 35 kg.

LRS-systemet er utviklet for lavthengende skinner, som er løse fra taket. Skinnen plugges inn i takstøttene. Ved en maksbelastning på mer enn 35 kg løsner skinnen garantert, hvis denne er montert av kvalifisert og utdannet personell.

Load & release system - LRS LRS system LRS system

LRS-gliderne kan brukes i alle skinner. Hvis det trekkes hardt i gardinen løsner gliderne fra skinnen. Slik unngås det at gardinene/gardinskinnene skades. For sikkerhets skyld brukes det fleksible kroker av kunststoff i stedet for innstikkskroker.LRS-systemet passer fremfor alt for sykehus, pleiehjem/sykehjem, psykiatri og andre helseinstitusjoner.